CAD/CAM/CNC

CAM - Esprit, SolidCAM, MasterCAM

Ponujamo Vam izdelavo CNC programov z programsko opremo SolidCam, MasterCAM in ESPRIT. Prav tako Vam lahko ponujamo tehnično pomoč za omenjeni program, po želji pa Vam izdelamo projekt na ključ      ( G-koda z seznamom operacij, orodji, parametrov ter realno simulacijo, pri zagonu bi bili prisotni da skupaj z Vašim operaterjem pogledamo pravilnost vseh parametrov). Izkušnje imamo z 5-osno in 3-osno rezkarico, ter več revolverskimi stružnicami z gnanimi orodji. Prav tako Vam lahko z pomočjo poročila sporočimo okviren čas izdelave kosa, na podlagi tega si potem stranka lahko izračuna lastno ceno. Izgled poročila se prilagodi vašim željam oziroma proizvodnji.

CAD - Inventor, Creo


Prav tako nudimo izdelavo tehnične dokumentacije, za to uporabljamo programsko opremo Creo 3.0 bivši Proengineer. Tudi tukaj izdelamo izgled dokumentacije po Vaših željah.
Po želji Vam lahko izdelamo kosovnice materiala, sestavnico,...
Ker se podjetja trenutno soočajo z velikim številom naročil in pravočasno dobavo, Vam lahko tudi tukaj priskočimo za neko časovno obdobje na pomoč pri izdelavi zgoraj omenjenih točk, po Vaših navodilih in željah.

Sinumerik 840d

Prav tako naše podjetje nudi šolanje v podjetju pri vas na stružnici ali rezkarci z krmilnikom 840d